SUPER PONUDA Autoškole „TICA“

SUPER PONUDA Autoškole „TICA“ – mjesto gdje će Vam vožnja postati zadovoljstvo

Ukoliko Vam je cilj da uđete u tajne vještine vožnje i na putu budete sigurni u svoje poteze, čuvajući svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju onda je autoškola „TICA“ prava adresa za Vas. Hiljade zadovoljnih vozača su dokaz našeg predanog rada u prethodnih 20 godina.

U toku mjeseca ramazana, Autoškola „TICA“ je pripremila SUPER PONUDU za sve nove kandidate. Poklanjamo vaučer u vrijednosti 150KM za polaganje vozačkog ispita B kategorije svim novoupisanim kandidatima do 15.7.2019.

Mi ne želimo biti samo mjesto gdje ćete učiti da vozite. Želimo da budemo mjesto gdje će Vam vožnja postati zadovoljstvo, gdje će vam obuka biti zabavna, a polaganje vozačkog ispita formalnost koju ćete uspješno obaviti sa osjećajem da ste ovladali vještinom vožnje.

Fokusirani smo da Vas, koji se odlučite u svoj novčanik staviti vozačku dozvolu učinimo sigurnim na cesti. Vještina i uspješnost vožnje mjeri se nivoom Vaše i sigurnosti Vaših saputnika. Ideja je autoškole „TICA“ da upotrebom vozila različitih klasa, savremenim tehnikama, naprednim tehnologijama i simulacijama situacija sa kojima se možete susresti u vožnji od Vas napravimo kvalitetnog vozača.

Autoškola „TICA“ je osnovana 1997. godine. Osnivač i prvi instruktor je Rifet Vrabac, poznatiji po svom nadimku „TICA“, a posao vozača instruktora u porodici Vrabac je tradicija i obavlja se od davne 1980 godine. Od 2006 godine autoškola „TICA“ ulazi u sastav IMTEC d.o.o. kao poslovna jedinica koja se primarno bavi obukom za vozače B kategorije na području Kantona Sarajevo. Autoškola „TICA“ je danas ponosni član IMTEC GROUP, vodeće domaće grupacije u sektoru informacionih tehnologija.

Kontaktirajte nas putem telefona, web stranice, društvenih mreža ili nas posjetite na našoj adresi.

Telefon: +387 33 221 224;
Web stranica: www.autoskolatica.ba 
Facebook: https://www.facebook.com/autoskola.tica/
Instagram: https://www.instagram.com/autoskolaticasarajevo/
Adresa: Kranjčevićeva 29, Marin Dvor;
Mail: info@tica.ba.