O nama

Autoškola TICA je osnovana 1997 godine. Osnivač i prvi instruktor je Rifet Vrabac, poznatiji po svom nadimku – TICA, a posao vozača instruktora u porodici Vrabac je tradicija i obavlja se od davne 1980 godine.

Od 2006 godine Autoškola „TICA“ ulazi u sastav Imtec d.o.o. kao poslovna jedinica koja se primarno bavi obukom za vozače B kategorije na području Kantona Sarajevo.
Auto škola „TICA“ je danas ponosni član IMTEC GROUP, vodeće domaće grupacije u sektoru informacionih tehnologija.

Fokusirani smo da Vas, koji se odlučite u svoj novčanik staviti vozačku dozvolu učinimo sigurnim na cesti. Vještina i uspješnost vožnje mjeri se nivoom vaše i sigurnosti vaših saputnika. Naša je ideja da upotrebom vozila različitih klasa, savremenim tehnikama, naprednim tehnologijama i simulacijama situacija sa kojima se možete susresti u vožnji od vas napravimo kvalitetnog vozača.

Mi ne želimo biti samo mjesto gdje ćete učiti da vozite. Želimo da budemo mjesto gdje će vam vožnja postati zadovoljstvo, gdje će vam obuka biti zabavna, a polaganje vozačkog ispita formalnost koju ćete uspješno obaviti sa osjećajem da ste ovladali vještinom vožnje.

Ako vam je cilj da uđete u tajne vještine vožnje i na putu budete sigurni u svoje poteze, čuvajući svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju onda smo mi prava adresa za vas.
Kontaktirajte nas putem telefona, web stranice, naših kontakata na društevnim mrežama ili nas posjetite na našoj adresi. Hiljade zadovoljnih vozača su dokaz našeg predanog rada u prethodnih 20 godina.

+387 33 221 244
– Bulevar Meše Selimovića 95, 71 000 Sarajevo
info@autoskolatica.ba