Autoškola „TICA“ nagrađuje učesnike Lysobact Lige srednjih škola 2019.

Autoškola „TICA“ je novi partner projekta Lysobact Lige srednjih škola 2019, kojeg organizuje Udruženje „Razvoj sporta – Sport Centar“, uz saglasnost Ministarstva za obrazovanje, nauku, i mlade Kantona Sarajevo.

Lysobact Liga srednjih škola u ovoj sezoni postaje bogatija za još jednog partnera, koji će nagraditi sve učesnike Lige, ali i dati posebnu nagradu najboljem igraču ovog takmičenja. Novi partner će svim učesnicima Lysobact Lige srednjih škola u sezoni 2019. omogućiti popust prilikom obuke za polaganje vozačkog ispita, dok će najbolji igrač biti nagrađen besplatnom obukom. To podrazumijeva oslobađanje svih troškova prema autoškoli, izuzev troškova prema MONKS-u. Popuste prilikom obuke će biti moguće iskoristiti u 2019. godini uz ovjerenu potvrdu o učešću učenika/učenice od strane škole ili Udruženja “Sport Centar”.

Autoškola „TICA“ je članica IMTEC GROUP.  Već 20 godina uspješno pruža usluge edukacija, obuke i pripreme kandidata za polaganje vozačkih ispita. Posvećena dugoročnoj sigurnosti u saobraćaju, kroz obuke autoškole do sada su s uspjehom prošle hiljade vozača. Na web stranica autoškole „TICA“ možete pronaći informacije koje će koristiti budućim vozačima,  ali i tekstove informativnog karaktera za sve one koji se žele informisati o savjetima za različite situacije u vožnji.